Bel ons

(+31) 06 19 84 86 19

Industriehekwerk

Industriehekwerk

Groeit de nood om uw terrein af te bakenen? Wilt u graag een passend hek om privacy en veiligheid te waarborgen?

Bij Tijssen Hekwerk treft u een uitgebreid assortiment industrie hekwerken in verschillende hoogtes welke wij voor u op maat kunnen samenstellen. Door middel van een hekwerk zorgen wij voor een functionele en fraaie begrenzing van uw terrein. Een industriehekwerk wordt immers gebruikt om een terrein mee af te zetten is daarmee een goede basis voor buitenbeveiliging. Met een eenvoudige en voordelige afbakening wordt het lastig of onmogelijk voor onbevoegden om toegang te krijgen. Indien gewenst kunnen wij deze op zeer professionele wijze plaatsen.

Maatwerk

Sommige hekken hebben een afschrikkende functie. Andere hekken vormen een afscheiding. Wanneer u niet het juiste hekwerk treft in ons aanbod, kunnen wij een maatwerk creatie ontwikkelen. Afhankelijk van uw wensen ontwikkelen wij een hekwerk dat bij uw beveiligingsbehoefte past. Belangrijke aspecten zoals veiligheid, uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid komen tot uiting in een op maat gemaakt ontwerp. Vervolgens kunnen wij u voorzien van deskundig advies en een vrijblijvend offerte.

Gaashekwerk

Eén van de populaire hekwerken is een gaashekwerk. Dit zeer onopvallende hekwerk kan worden toegepast op de meest uiteenlopende locaties en terreinomstandigheden. Op zowel bedrijventerreinen als privégebieden  biedt dit een effectieve beveiliging. De voordelen zijn o.a.:

Betaalbaar

Duurzaam

Hoogwaardige kwaliteit

Snel leverbaar

Gemakkelijk aan te passen

Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een puntdraden beveiliging.

De industrie hekwerken van Hekwerk Tijssen staan garant voor een lange levensduur. De prijzen lopen erg uiteen en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Vraag eenvoudig en gratis een offerte aan zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.