Bel ons

(+31) 06 19 84 86 19

Sierhekwerk

Sierhekwerk

Een sierhekwerk is een hekwerk dat niet alleen zorgt voor veiligheid maar ook voor meer sfeer rondom uw woning, tuin of balkon.

Wij noemen deze hekwerken ook wel een sieraad voor elke tuin. Hekwerk Tijssen biedt een ruim aanbod met diverse modellen van sierhekwerken aan. Hierbij zijn uw eigen unieke ideeën mogelijk. Van modern, klassiek tot tijdloos, de mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Wanneer u een hekwerk laat maken bij Tijssen bent u verzekerd van maatwerk. Zo kunt u kiezen uit:

Stijlen

Modellen

Afwerkingen

Maten

Bedieningen

Alle hekwerken worden in overleg met u ontworpen. Elke woning kent immers zijn eigen specifieke uitstraling. Aan de hand van uw wensen op het gebied van functie, gebruik en uitstraling gaan wij vervolgens aan de slag.

Bediening

Hecht u waarde aan gemak, veiligheid en luxe. Dan kunnen wij een sierhekwerk leveren met elektrische bedieningssystemen met een bediening vanuit de auto of uw woning. Met een elektrische bediening hoeft u niet langer uit te stappen om het hek open te doen en zorgt dus voor verhoging van het gebruiksgemak. Tevens wordt de toegangscontrole eenvoudiger gemaakt. Uiteraard kunt u ook kiezen voor handbediening. Beide voldoen aan alle strenge geldende veiligheidsnormen.

Persoonlijk advies?

Wilt u graag persoonlijk advies en inspiratie op doen? Neem dan telefonisch contact op of per e-mail. Graag laten wij u vele voorbeelden zien van sierhekwerken die wij gemaakt hebben. Indien wenselijk kunnen we direct uw persoonlijke situatie bespreken.