Bel ons

(+31) 06 19 84 86 19

Toegangssystemen

Toegangssystemen

Tijssen Hekwerk is specialist in het maken, leveren en installeren van passende toegangssystemen.

Met onze ervaring en knowhow kunnen wij altijd een complete oplossing bieden. Wilt u met één druk op de knop uw deur openen? Op afstand kunnen zien wie er voor de deur staat? Uw deur uitsluitend voor een bepaald aantal personen openen? Dat en meer is mogelijk met onze toegangssystemen. Graag bieden wij u een middel voor controle over alle toegangen in en buiten uw pand. Wie mag waar en wanneer naar binnen. Afhankelijk van deze eisen maken wij een toegangssysteem. Het zorgt voor continue controle, veiligheid en uitstraling. Voor elke situatie monteren wij een passend systeem.

Mogelijkheden

De toegangssystemen van Hekwerk Tijssen verlenen toegang aan gewenste personen op een slimmer manier. Zo bieden wij:

Een intercom

Een automatische opening

Een automatische sluiting

Op afstand bediend

Lange levensduur

Met een goed afgestemde en ontwikkelende toegangscontrole maakt u het een ongewenst persoon onmogelijk om binnen te komen. Samen met u onderzoeken we graag welk systeem het beste bij uw woning of bedrijf past.

Intercomsystemen

Met een intercom kunt u zien en horen wie er bij de deur staat. U heeft zelf de keuze uit geluid of beeld en geluid. Tevens kunt u denken aan zwart wit beeld, kleurenbeeld en infraroodverlichting. Zo kunt u zelf in het donker goed zien wie er aanbelt.

Advies

Wanneer u heeft besloten om een nieuw toegangssysteem te laten plaatsen is het belangrijk u goed te laten adviseren door een expert. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden en oplossingen om uw wensen te realiseren. Uw persoonlijke wensen staan voorop.