Bel ons

(+31) 06 19 84 86 19

Poorten

Poorten

Als specialist in hekwerken levert Hekwerk Tijssen ook inrijpoorten op maat. Een poort is een deel van een hekwerk en vaak de blikvanger voor de entree van uw woning.

Meestal wordt deze geplaatst voor of op uw inrit waar u tussendoor rijdt en uw auto vervolgens veilig kan neerzetten. U creëert meer veiligheid en een prachtige uitstraling. Of het nu gaat om een sierlijke of strakke inrijpoort, het is een prachtig verlengstuk van uw woning. Alle poorten, dubbel of enkel, kunnen worden gemaakt met passende sierhekwerken.

Maatwerk

Er zijn diverse mogelijkheden om een poort te laten maken die past bij de uitstraling van uw woning. Wij beschikken over materialen om een poort in elke gewenste model te maken. Zo kunt u kiezen uit een modern of klassiek model, een speciale afwerking of krul. Centraal staan uw wensen op het gebied van uitstraling en functionaliteit. Onze medewerkers kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. We bekijken uw situatie en houden rekening met:

Hoogte

Uitstraling

Doorgang

Functie

Gemakken

Ongeacht het design van de poort kunt u kiezen voor een hand bediende of elektrische aandrijving. Een elektrische aandrijving kan worden bestuurd middel afstandsbedieningen. Op deze manier kunt u de poort gemakkelijk vanuit uw auto openen.

In het fotoboek is het mogelijk om reeds afgeronde projecten te bekijken. Voor een totaaloverzicht of meer informatie kunt u een afspraak maken.